Κάλεσμα για συμμετοχή στην καμπάνια #riseup4rojava

Φίλοι, φίλες Η επανάσταση που διεξάγεται στη Ροζάβα αποτελεί μια από τις πιο ολοκληρωμένες απαντήσεις στο σύγχρονο ολοκληρωτισμό.

post image

Φίλοι, φίλες Η επανάσταση που διεξάγεται στη Ροζάβα αποτελεί μια από τις πιο ολοκληρωμένες απαντήσεις στο σύγχρονο ολοκληρωτισμό. Ο δύσκολος αγώνας που δίνουν οι κοινότητες και οι διεθνιστ@ς σύντροφ@ στα εδάφη της Βόρειας Συρίας είναι προμετωπίδα του αγώνα ενάντια στον πολιτισμικό σκοταδισμό των ανερχόμενων ανά τον κόσμο φασιστικών μορφωμάτων.

Καλούμαστε λοιπόν να υπερασπιστούμε έμπρακτα την επανάσταση αυτή και προτείνουμε αυτό να γίνει συντονισμένα και οργανωμένα μέσα από την καμπάνια #riseup4rojava .

Οι στόχοι της καμπάνιας αυτής είναι συγκεκριμένοι, να δομηθεί ένα παγκόσμιο δίκτυο-ασπίδα της επανάστασης και να εκτεθούν οι οικονομικοί, στρατιωτικοί και διπλωματικοί εμπλεκόμενοι που την απειλούν. Ενημερωθείτε για αυτήν και για το πως μπορείτε να συμμετέχετε στο https://riseup4rojava.org/el

Η καμπάνια θα έχει βάθος χρόνου και θα αφήνει στην κάθε συλλογικότητα αυτονομία κινήσεων. Στηρίξτε την !

https://hevalen-gr.espivblogs.net/2019/04/25/kalesma-gia-symmetochi-stin-kampania-riseup4r/

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License