Ενημέρωση για την συνέχιση της 5ης δίκης του Επαναστατικού Αγώνα (για την απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο που επιχείρησε η Πόλα Ρούπα στις 21/2/'16, 2 απαλλοτιώσεις τραπεζών, κατοχή όπλων και εκρηκτικών)

Στις 18 Απριλίου 2019 έγινε η πολιτική κατάθεση της Πόλας Ρούπα (www.youtube.com/watch?v=QGhkOzREKDgενώ σήμερα 24/4/2019 έγινε η πολιτική κατάθεση του Νίκου Μαζιώτη (που θα δημοσιοποιηθεί σύντομα)

Οι σύντροφοι με την τοποθέτησή τους στο δικαστήριο μίλησαν για την πολιτική σημασία της απόπειρας απόδρασης ως πράξη αλληλεγγύης και ως έμπρακτο χτύπημα στην κρατική καταστολή. Μίλησαν για την συνολική δράση του Επαναστατικού Αγώνα από το 2003, μέρος της οποίας ήταν και η απόπειρα απόδρασης καθώς ήταν ενταγμένη στην προοπτική συνέχισης της ένοπλης επαναστατικής δράσης για την ανατροπή του καθεστώτος και την κοινωνική Επανάσταση ως τη μόνη απάντηση για το ξεπέρασμα του κοινωνικού και πολιτικού αδιεξόδου που έφερε η επιβολή των ‘‘μνημονίων’’ στην χώρα.

Αλληλέγγυοι/ες στον Επαναστατικό Αγώνα

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License