ΠΑΤΡΑ/ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

post image

Την Πέμπτη το πρωί ομάδα συντρόφων/συντροφισσών εντόπισε τον γνωστό νεοναζί χρυσαυγίτη Ανδρέα Νικολακόπουλο (υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος) να πίνει αμέριμνος τον καφέ του σε καφετέρια στο κέντρο της Πάτρας. Αμέσως οι σύντροφοι/ισσες τον επισκέφτηκαν και του έκαναν κατανοητό ότι στην πόλη της Πάτρας δεν χωράνε, ούτε τα παρακρατικά σκουπίδια της χρυσής αυγής, ούτε κάποιας άλλης φασιστικής γκρούπας. Εδώ και χρόνια το αντιφασιστικό κίνημα της Πάτρας έχει καταστήσει σαφές ότι οποιαδήποτε προσπάθεια των φασιστών να σηκώσουν κεφάλι θα πέφτει στο κενό. Οι φασίστες θα συνεχίζουν να κρύβονται στις τρύπες τους (όποτε δεν τον κάνουν θα τσακίζονται) και οι αντιφασίστες θα βρίσκονται στους δρόμους.

ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

Αναρχικός πυρήνας «Σαχζάτ Λουκμάν»

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License