Ο πολιτισμός ‘προοδεύει’ όσο οι εξορυκτικές δραστηριότητες αποστραγγίζουν τη γη και αφανίζουν τα πάντα γύρω τους, όσο οι αποψιλώσεις δασών, για τη δημιουργία νέων βιομηχανικών ζωνών και τα τοξικά απόβλητα των εργοστασίων κρίνονται απαραίτητα για την τεχνοβιομηχανική επέλαση. Κατά τα άλλα, οι υπήκοοι παρακολουθούν χαρούμενοι την αφαίμαξη της φύσης και την εξαφάνιση ζώων, φυλάσσοντας ως κόρη οφθαλμού την οικολογική τους συνείδηση. Δεν μας συγκινούν, λοιπόν, οι δακρύβρεχτες δηλώσεις περσονων για την κλιματική αλλαγή, ούτε κυνηγάμε εναλλακτικές πηγές ενέργειας, οι οποίες καταστρέφουν επίσης τη βιοποικιλότητα και τις φυσικές ισορροπίες της εκάστοτε περιοχής.

Θέλουμε τα δάση άγρια, τα βουνά ανθισμένα, τα ποτάμια, τις λίμνες, τις θάλασσες γάργαρες, τις πεδιάδες αχανείς από την πράσινη βλάστηση, τα ζώα ελεύθερα και τους επενδυτές, βιομήχανους, φιλήσυχους ανακυκλωτές νεκρούς.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΤΕΧΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ

ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

Συνέλευση Αναρχικών Ενάντια στην Κοινωνική Μηχανή

sakm@riseup.net

saekm.espivblogs.net

Αρχεία:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License