ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΖΩΝΤΑΝΗ

Πράγματι η χθεσινή πορεία στα Γιάννενα ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ο κόσμος ήταν αρκετός και υπήρχε πάθος. Οι αναρχικοί ήταν πολλοί και κάναν την παρουσία τους αισθητή φωνάζοντας συνθήματα κυρίως για τους 7 συλληφθέντες αλλα και για όλους τους πολιτικους κρατούμενους. Όταν οι πορείες συναντήθηκαν Αναρχικοί και ΦΟΡΟΥΜ φώναξαν σύνθημα αλληλεγγύης στους 7 συλληφθέντες. Και κάτι άλλο σε σχέση με το φόβο μην μας τραβήξει η τηλεόραση:ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΕΡΡΙΤΟ ΝΑ "ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ" ΚΑΤΑΝΤΑΜΕ ΓΕΛΟΙΟΙ.Στα Γιάννενα ζούμε!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License