Ενημέρωση από την μαθητική συγκέντρωση 5/4 [Θεσσαλονίκη]


post image

Ενημέρωση από την συγκέντρωση ενάντια στο νομοσχέδιο Γαβρόγλου 5/4. Αναρτήθηκε πανο που έγραφε "όχι στη παιδεια για λίγους κι εκλεκτούς αγώνας ενάντια στους ταξικούς φραγμούς. Κάτω το νομοσχεδιο Γαβρόγλου Πρωτοβουλία για τον Συντονισμό Σχολείων και μαθητ(ρι)ών Θεσ/νίκης" μοιράστηκαν κείμενα του συντονιστικου και πετάχτηκαν τρικακια. Η συγκέντρωση είχε σκοπό την ενημέρωση για τις επικείμενες κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα, την επόμενη Παρασκευή 12/4 ενάντια στην ψήφιση του νομοσχεδίου.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License