Συνέλευση της πρωτοβουλίας ενάντια στη βιομηχανία γούνας

Συνάντηση της πρωτοβουλίας ενάντια στη βιομηχανία γούνας Δευτέρα 8 Απριλίου ώρα 19.00 Πολυτεχνείο κτίριο Γκίνη Θα συζητηθούν οι επόμενες δράσεις και η προοπτική συμμετοχής στη διαμαρτυρία ενάντια στην διεθνή έκθεση γούνας στην Καστοριά στις 5 Μαίου.

post image

Έπειτα από μια σειρά δράσεων ενάντια στη βιομηχανία γούνας τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο (διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης, πορεία έξω από τα καταστήματα που πωλούν γούνες, αποκλεισμοί καταστημάτων, μοίρασματα κειμένων σε γειτονιές και διαδηλώσεις, αφισοκολήσεις και αναρτήσεις πανό) συνεχίζουμε τις συναντήσεις μας με την προοπτική συσπείρωσης περισσότερου κόσμου που ενδιαφέρεται για το ζήτημα της απελευθέρωσης των ζώων. 

Συνάντηση της πρωτοβουλίας ενάντια στη βιομηχανία γούνας

Δευτέρα 8 Απριλίου ώρα 19.00

Πολυτεχνείο κτίριο Γκίνη

Θα συζητηθούν οι επόμενες δράσεις και η προοπτική συμμετοχής στη διαμαρτυρία ενάντια στην διεθνή έκθεση γούνας στην Καστοριά στις 5 Μαίου.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License