Αλληλεγγύη στη φυλακισμένη συντρόφισσα-- Lisa D.(Barcelona)

Την Τετάρτη 27/03 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση αλληλεγγύης στόμα-με-στόμα στη φυλακή του Brians , παρουσία περίπου 40 συντρόφων , για την υποδοχή της συντρόφισσας Lisa που μόλις είχε μεταφερθεί από τις φυλακές της Μαδρίτης.

Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται 3 χρόνια από την σύλληψη της συντρόφισσας Lisa που κατηγορείται για ληστεία τράπεζας στο Aachen,στη Γερμανία το 2014.

Ήταν 13/04/2016 όταν οι καταλανοί μπάτσοι Mossos d’Esquadra εισέβαλαν ταυτόχρονα σε 2 σπίτια συντρόφων στην πόλη της Βαρκελώνης και την κατάληψη Blokes Fantasma, με αποτέλεσμα την προσαγωγή πάνω από 20 συντρόφων και την σύλληψη της Lisa με την κατηγορία της λήστειας τράπεζας στο Aachen δύο χρόνια πριν. Όλα αυτά εν μέσω μιας ενορχηστρομένης επίθεσης του γερμανικού και του ισπανικού κράτους λίγο μετά τις επιχειρήσεις Pandora και το κυνήγι φαντασμάτων που είχε εξαπολυθεί το προηγούμενο διάστημα.

Η Lisa αρχικά μεταφέρεται στις γερμανικές φυλακές και εκτίει 2,5 χρόνια από την συνολική ποινή των 7,5 ετών που της έχει επιβληθεί εκεί, παρά τις συνεχείς αιτήσεις της για έκδοση της στην Ισπανία. Κάτι που το πετυχαίνει το περασμένο Δεκέμβρη με την μεταφορά της στις φυλακές Soto της Μαδρίτης, όπου παραμένει στην απομόνωση για διάστημα σχεδόν 3 μηνών.

Στις 13 Μάρτη καταφέρνει και σπάει το καθεστώς απομόνωσης,διεκδικεί και πετυχαίνει την μεταφορά της στις φυλακές Brians I , στην Βαρκελώνη, όπου δεν ισχύουν πλέον οι περιοριστικοί όροι που της είχαν επιβληθεί για την επικοινωνία και τα γράμματα που δέχεται και αποστέλλει.

Έτσι την Τετάρτη 27/03 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση αλληλεγγύης στόμα-με-στόμα στη φυλακή του Brians , παρουσία περίπου 40 συντρόφων , διαβάστηκαν κείμενα από τη μικροφωνική, φωνάχτηκαν συνθήματα και πετάχτηκαν πυροτεχνήματα και κροτίδες ώστε να έρθουμε,έστω και για λίγο, πιο κοντά τόσο σε αυτήν,όσο και στις συγκρατούμενες της.

Στηρίζουμε και δείχνουμε την αλληλεγγύη μας με κάθε δυνατό τρόπο.

Για όποιον/α θέλει να γράψει στη συντρόφισσα (σε Αγγλικά,Γερμανικά,Ισπανικά ή Ιταλικά)

Lisa Dorfer

C.P Brians I

Carretera de Martorell a Capellades, km 23

08635, Sant Esteve Sesrovires

Espanya

Για περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση :

https://solidaritatrebel.noblogs.org/

https://actforfree.nostate.net/?p=23267

https://solidariteit.noblogs.org/post/2016/04/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License