Αλληλεγγύη στο Δ.Κουφοντινα από φυλακές κορυδαλλου

Ως μια συμβολική ένδειξη αλληλεγγύης παρατειναμε το απογευματινό κλείσιμο των προαυλίων της φυλακής για μια ακόμα ώρα την Κυριακή 31/3/2019.ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ Δ.ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

Για ακόμα μια φορά το κράτος αποδεικνύει το εκδικητικό μενος του εναντίον του Δ.Κουφοντινα καθώς αρνείται, με αυθαίρετες και προσχηματικές δικαιολογίες, να του χορηγήσει την άδεια που δικαιούται.

Οι άδειες των κρατουμένων είναι κάτι παραπάνω από δικαίωμα, είναι κεκτημένο αγώνων των ίδιων των κρατουμένων.

Ως μια συμβολική ένδειξη αλληλεγγύης παρατειναμε το απογευματινό κλείσιμο των προαυλίων της φυλακής για μια ακόμα ώρα την Κυριακή 31/3/2019.

 

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ Δ.ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

 

1ος όροφος γυναικείων φυλακών κορυδαλλου

Α’ Θέση υπόγειο παράρτημα γυν.φυλακ.κορυδαλλου

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License