[Λάρισα]: Αντιφασιστική παρέμβαση σε γειτονιά

Αντιφασιστική παρέμβαση στη Λάρισα και πιο συγκεκριμένα στη γειτονιά της οδού Βόλου.

post image

Το Σάββατο 30 Μαρ και για δύο ώρες, πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική παρέμβαση στη γειτονιά της οδού Βόλου, στη Λάρισα. Στη συγκεκριμένη περιοχή έχουν εντοπισθεί φασιστάκια που βάφουν με σπρέϊ συνθήματα και απειλούν συντρόφους. Αυτή η παρέμβαση ήταν μια πρώτη απάντηση. Δεν θα ανεχθούμε και δεν θα επιτρέψουμε να δημιουργηθεί κανένας φασιστικός πυρήνας στην πόλη, ούτε στη Βόλου ούτε πουθενά.

Η παρέμβαση κινήθηκε στα στενά της περιοχής και πέρασε και από τις δύο πλατείες. Πατήθηκαν τα διάφορα εθνικιστικά συνθήματα, γράψαμε πολλά δικά μας, πετάχτηκαν τρικάκια και μοιράστηκαν κείμενα. Πέρα από τον εξωραϊσμό της περιοχής με αντιφασιστικά συνθήματα, κρατάμε τα λόγια των κατοίκων της περιοχής ότι επιτέλους σβήστηκαν τα φασιστικά συνθήματα.

Η παρέμβαση αριθμούσε γύρω στα 90 άτομα με τη στήριξη κόσμου από Τρίκαλα και Καρδίτσα. Το πανό της πορείας ανέγραφε: Οι εθνικισμοί γεννάν νεκροταφεία. Μην ανέχεσαι το φασίστα γείτονα σου.

Ούτε στη Βόλου ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License