ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Ενημέρωση απο την κοινή μικροφωνική για του επερχόμενο εφετείο το βιαστή/δολοφόνου

μικροφωνική για το επερχόμενο εφετείο το βιαστή/δολοφόνου

post image

Στις 28/3 πραγματοποιήθηκε μικροφωνική ενάντια στην πατριαρχία και στην κουλτούρα του βιασμού εν όψει και του εφετείου του βιαστή/δολοφόνου Χρήστου Παπάζογλου ο οποίος το 2012 αφού ακολούθησε την Ζωή Δαλακλίδου, την χτύπησε, την βίασε κι έπειτα την έκαψε ζωντανή. Στις 2/4 ο Χρήστος Παπάζογλου έχει το εφετείο μέσω του οποίου προσπαθεί να ρίξει την πρωτόδικη ποινή του. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια συν 25 χρόνια κάθειρξη. 

Κατα την διάρκεια της μικροφωνικής μοιράστηκαν κείμενα απο τις 3 συλογικότητες, διαβάστηκαν απο τα ηχεία ενω ο κόσμος που περνούσε έδειξε ενδιαφέρον.

Παραθέτουμε τα κείμενα.

UTOPIA A.D.

ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Vivienda: https://www.facebook.com/AutodiaxirizomenoStekiVivienda/posts/383657118856486

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License