Ενημέρωση απο τη συγκέντρωση την Παρασκευή 22/3 στην πλ. Εξαρχείων με αφορμή τα περιστατικά βιασμών στα Εξάρχεια


post image

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου, πραγματοποιήσαμε συγκέντρωση στην πλατεία Εξαρχείων, ως ένα πρώτο κάλεσμα σε συλλογική δράση και αντεπίθεση, με αφορμή τα περιστατικά βιασμών που έλαβαν χώρα στη γειτονιά. Στις 6 το απόγευμα, η 'πρωτοβουλία συντροφισσών' οικειοποιήθηκε, έστω και για λιγες ώρες, μια πλατεία στην οποία τον τελευταίο καιρό η γυναικεία παρουσία είναι σχεδόν απαγορευτική, μια πλατεία η οποία εχει μετατραπεί σε μνημείο βαρβαρότητας απο το κράτος, το παρακράτος και τα τσιράκια τους.

Την κίνηση μας αυτή πλαισίωσε σταδιακά πλήθος συντροφισσών και συντρόφων, καθώς και ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στα Εξάρχεια, ενώ στην κορύφωση της ξεπέρασε τα 300 ατομα.

Καλούμε σε πορεία στη γειτονιά, την Παρασκευη 29 Μαρτίου, στις 6μμ στην πλατεία Εξαρχείων.

Όλες και όλοι εκει!

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΗΡΙΟ

ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΤΟ ΜΥΘΟ ΤΟΥ

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΦΙΟΖΟ

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΑΣΤΗ

ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Πρωτοβουλία συντροφισσών απο τα Εξάρχεια

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License