Κέρκυρα | Ανακοίνωση της Συνέλευσης Αλληλεγγύης στο Βαγγέλη Μ.

Ως συνέλευση αλληλεγγύης στον διωκόμενο Λευκιμμιώτη αγωνιστή Βαγγέλη Μ. θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους συνεισέφεραν στον αγώνα δρόμου που δώσαμε για να εμποδίσουμε την προφυλάκισή του.

Ως συνέλευση αλληλεγγύης στον διωκόμενο Λευκιμμιώτη αγωνιστή Βαγγέλη Μ. θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους συνεισέφεραν στον αγώνα δρόμου που δώσαμε για να εμποδίσουμε την προφυλάκισή του. Επίσης θέλουμε να ενημερώσουμε ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε ανέρχεται μέχρι στιγμής στα 1.491 ευρώ. Παρότι αξιόλογο, το ποσό δεν επαρκεί για την κάλυψη της εγγύησης των 10.000 ευρώ που του επιβλήθηκε. Τελικά η εγγύηση καλύφθηκε με την εγγραφή υποθήκης υπέρ του Δημοσίου σε ακίνητο που τελικά βρέθηκε. Ο Βαγγέλης δεν κινδυνεύει πλέον με προφυλάκιση, έχει όμως μπροστά του δικαστικά έξοδα που θα πρέπει να καλυφθούν, το ίδιο και άλλοι διωκόμενοι σύντροφοι και συντρόφισσες. Κάποιοι συνεισέφεραν μεγάλα ποσά ενόψει του επείγοντος χαρακτήρα της οικονομικής ενίσχυσης και μπροστά στην επικείμενη προφυλάκιση του Βαγγέλη. Την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι προσέφεραν από το υστέρημα τους, γνωρίζοντας ότι πρόκειται για χρήματα εγγύησης και έχοντας την προσδοκία ότι θα λάβουν πίσω τα χρήματά τους όταν η εγγύηση αυτή επιστραφεί. Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι όσοι ανήκουν σε μια από αυτές τις περιπτώσεις μπορούν να έρθουν σε επαφή με τη συνέλευση στο παρακάτω email για να πάρουν πίσω τα χρήματά τους ή μέρος από αυτά. Όσα χρήματα παραμείνουν στη συνέλευση, θα αποτελέσουν το αρχικό κεφάλαιο για το στήσιμο μόνιμου ταμείου στήριξης διωκόμενων αγωνιστών Κέρκυρας, η δημιουργία του οποίου είναι ήδη στα σκαριά και για την ίδρυση του οποίου θα ενημερώσουμε σύντομα με δημόσια ανακοίνωση.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Συνέλευση αλληλεγγύης στον Βαγγέλη Μ.

tameioalkerkyra@riseup.net

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License