Η ίδια κοπέλα που είχε βιαστεί το 2018 στα Εξάρχεια

Πληροφορίες εδώ: https://athens.indymedia.org/post/1592451

 η οποία είχε συλληφθεί από το αλλοδαπών μερικούς μήνες πριν για τα νόμιμα έγγραφα της, δέχτηκε ξανά σεξουαλική παρενόχληση και σωματική επίθεση από έναν άντρα , το πρωί της Δευτέρας 24 Μαρτίου γύρω στις 3μιση.

 Μετά το περιστατικό του βιασμού ενώ περπατούσε στην πλατεία Ομονοίας , ένας απο τους ναρκεμπορους της πλατείας Εξαρχείων ο οποίος την απειλούσε ότι θα την ξαναβιάσει και θα δημοσιεύσει το βίντεο του βιασμού της , την είδε και άρχισε να κάνει σεξιστικά σχόλια και να της φωνάζει "Σκύλα , θα σε βρούμε και θα σε βιάσουμε ξανά"

 Εκείνη θύμωσε και άρχισε να τον ακολουθεί στην Ομόνοια, όπου μερικά μέτρα παρακάτω την συνέλαβαν οι αστυνομικοί, που προφανώς κάποιος είχε ειδοποιήσει. Συλλήφθηκε και πέρασε 3μιση μήνες στα κρατητήρια αλλοδαπών όπου αφέθηκε ελεύθερη μερικές βδομάδες πρίν.

 Το πρωί της 24ης Μαρτίου, ενώ ήμουν σε ένα πάρτι στην περιοχή του Ψυρρή , κοντά στις 3μιση , ένας άντρας που μίλαγε Περσικά, Αραβικά και ελληνικά άρχισε να με αγγίζει στην πλάτη και να μου λεει "θα σε βιάσουμε"Όταν του έριξα σφαλιάρα στο πρόσωπο , κάποια κορίτσια που ήταν δίπλα με ρώτησαν τι συνέβη.

 Τους είπα ότι με παρενόχλησε και ο τύπος είπε "όχι δεν το έκανα" . Έτσι τα κορίτσια τον άφησαν να φύγει (;;;) Όταν απομακρύνθηκε λίγο απο εμένα άρχισε να μου κανει χειρονομίες απο μακριά και να μου φωνάζει απειλές που δεν άκουγα καθαρά. Εκείνη τη στιγμή μερικοί σύντροφοι με ρώτησαν "Ποιος ήταν;" Τους τον έδειξα, τον τράβηξαν έξω από το πάρτι και άρχισαν να τον χτυπούν. Εκεί βρήκε την ευκαιρία να μου ρίξει μια πολύ δυνατή μπουνιά στο κεφάλι.Έπεσα κάτω σχεδόν λιπόθυμη και ανίκανη να κουνηθώ με πολύ πόνο στο κεφάλι και στο λαιμό μου.Οι σύντροφοι με μετέφεραν με ταξί στο νοσοκομείο όπου επιβεβαιώθηκε ότι το κεφάλι μου είναι εντάξει , απλώς μου φόρεσαν κολάρο για τον αυχένα μου.Την περασμένη εβδομάδα ενώ ήμουν στον ερυθρό Σταυρό ,ο βιαστής μου ο οποίος ζει στην κατάληψη Clandestina και είναι φίλος των ναρκεμπορων της πλατείας Εξαρχείων που απειλούσαν ότι θα με βιάσουν στο παρελθόν , με απείλησε ξανά με τη ζωή μου αυτή τη φορά λέγοντας μου ότι με παρακολουθεί εδώ και καιρό και έχει πληρώσει 600 ευρώ για να "με τακτοποιήσουν".

20 μέρες πριν τον βιασμό μου ,με είχαν απειλήσει ότι θα με βιάσουν και έγινε. Ακριβώς μια εβδομάδα πριν με απείλησε λέγοντας μου οτι έχει πληρώσει 600 ευρώ για την "τιμωρία" μου ,και το πρωί της Δευτέρας όντως δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση και σωματική επίθεση.

Καθαρίστε τις γειτονιές από τα πραγματικά σκουπίδια.

Να δώσουμε ένα μάθημα σε φασίστες , βιαστές και ομοφοβικούς. Αυτό είναι δικαιοσύνη.

#μπατσοι #μαφια #φασιστες

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License