ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΧΥΤΑ

ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 1431ΑΜ/ www.1431am.org

Αυτή την Τρίτη παρουσιάζουμε ένα χρονικό του αγώνα των κατοίκων ενάντια στην δημιουργία και λειτουργία του ΧΥΤΑ στην Λευκίμμη της Κέρκυρας. Πως ξεκίνησαν οι διαμαρτυρίες για τα απορρίμματα, ποια είναι η κατάσταση τώρα και τι προοπτική υπάρχει για το μέλλον.Τον τελευταίο καιρό έχουν αναπτυχθεί τοπικοί αγώνες ( Ήπειρος, Βόλος, Κέρκυρα ) ανά την επικράτεια, κατά των σχεδίων του κράτους και των αφεντικών που θέλουν να εκμεταλλευτούν τις νέες ευκαιρίες που τους ανοίγονται για να κερδοφορήσουν, αγνοώντας την υγεία μας και τις ανάγκες μας. Δεν θα τους αφήσουμε να καταστρέψουνε το αύριο μας, θα μας βρίσκουν συνέχεια απέναντί τους.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ

antistasi@espiv.net

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License