Τα μεταφρασμένα έντυπα τα οποία παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση της ομάδας 23/3 στην κατάληψη Mundo Nuevo, στα πλαίσια των εκδηλώσεων της ομάδας για την αντιπολεμική καμπάνια.

"Πρόλογος: Μια σύντομη ιστορία του καπιταλισμού" είναι ένα αγγλικό κόμικ που βρίσκεται στην σελίδα. https://www.sproutdistro.com, παρά τις όποιες διαφωνίες και ασάφειες, θεωρήσαμε πως είναι μια καλή δουλειά ώστε να γίνει μια συζήτηση πάνω στην δομική παρουσία του πολέμου στον καπιταλισμό.

Και η δεύτερη μπροσούρα "Ραμόνα" είναι μια μετάφραση από το schoolsforchiapas.org, του Juan Machin και αποτελεί μια σύντομη βιογραφία μιας ιστορικής φιγούρας για το Ζαπατίστικο κίνημα την Κομαντάντα Ραμόνα.

Αν κάποια συλλογικότητα/στέκι επιθυμεί μπορει να στείλει mail στο asmatajia@espiv.net ώστε να στείλουμε κάποιες απο αυτές που έχουμε εκτυπώσει

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License