Ανταπόκριση από την συγκέντρωση αλληλεγγύης στην επιθεώρηση εργασίας στην Ηλιούπολη

Το πρωί της Δευτέρας 4/3 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση/παρέμβαση αλληλεγγύης στην εργαζόμενη Μ.Ζ με πανό και μοίρασμα κειμένων στην επιθεώρηση εργασίας στην Ηλιούπολη.

post image

Το πρωί της Δευτέρας 4/3 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση/παρέμβαση αλληλεγγύης στην εργαζόμενη Μ.Ζ με πανό και μοίρασμα κειμένων στην επιθεώρηση εργασίας στην Ηλιούπολη.

Η καταγγελία της Μ.Ζ. αφορούσε σκηνικά εργασιακής αυθαιρεσίας (λεπτομέρειες για την υπόθεση στο κείμενο που μοιραζόταν) προς το μέρος της από τους εκδοτικούς οίκους με έδρα την Άνω Γλυφάδα «Το Παραμύθι μου» (που ασχολείται με φωτογραφήσεις σχολείων) και «Fotofamily» (φωτογραφήσεις παιδικών πάρτυ) . Αφού η εργαζόμενη έπραξε τα δέοντα για να διεκδικήσει τα αυτονόητα και με τη συμβολή συλλογικοτήτων, αλληλέγγυων και του Συλλόγου της (ΣΥΒΧΨΑ), η εργατική διαφορά έληξε νικηφόρα. Ο εργοδότης υποχρεώθηκε να της συνάψει εκπρόθεσμη σύμβαση και να της καταβάλει τα χρήματα που αντιστοιχούσαν σε δώρο Χριστουγέννων, αποζημίωση αδείας και επίδομα αδείας.

Η Μ.Ζ. προχώρησε σε συμπληρωματική καταγγελία που αφορά τα μη καταβληθέντα μεροκάματα της τελευταίας περιόδου εργασίας της, τις προσαυξήσεις των Κυριακών, το δώρο Πάσχα και το επίδομα αδείας. Ο αγώνας συνεχίζεται.

Κάνενας φόβος απέναντι στα αφεντικά - όπλα μας οι συλλογικοί αγώνες και η αλληλεγγύη

Ένσημα κλεμμένα - Απλήρωτη εργασία - Εργοδοτική τρομοκρατία - Ενάντια στα αφεντικά τα ταξικά μας συμφέροντα μπροστά

Πρωτοβουλία εργαζομένων/ανέργων στα νότια

prwterganenotia@espiv.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License