Προβολή ταινίας + συζήτηση "USSAK"

Προβολή ταινίας "USSAK" Κυριακή 17 Μάρτη στις 7μμ

post image

Προβολή ταινίας

"USSAK"

Κυριακή 17 Μάρτη στις 7μμ

Δημ. Γούναρη 37

(μετρό Αγ. Αντώνιος)

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη Κυριάκο Κατζουράκη και την πρωταγωνίστρια Κάτια Γέρου.

 

Κάτω από τον ήχο του Ussak, η ιστορία εκτυλίσσεται κάπου στο μέλλον. Ο τρελαμένος εκπρόσωπος μιας σκοτεινής, ασαφούς εξουσίας, ένα μυστηριώδες παιδί, δυο ηλικιωμένοι καλλιτέχνες, μια ομάδα αυτοσχέδιου αντάρτικου πόλης, μια γυναίκα που κυνηγάει ασθμαίνοντας την επιβίωσή της, βυθισμένη στον αμοραλισμό και τη σκληρότητα. Όταν οι μικρές, προσωπικές ιστορίες συμπίπτουν με μια μεγάλη εξέγερση αγροτών, τότε αναδύεται ένα επείγον αίτημα: ένας νέος τρόπος ζωής, να πέσει η σκληρή μάσκα και ν' αποκαλυφθούν τα αληθινά πρόσωπα. Ανέφικτο; Ουτοπικό; ''Ο ουτοπιστής είναι ο απόλυτος υλιστής...'', ακούγεται στο φινάλε της ταινίας.

 

Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Περιστερίου

sineleusiperisteri.espivblogs.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License