Εκρηκτικοί μηχανισμοί τύπου ISIS στα γραφεία της Χρυσής Αυγής: Ο εξοπλισμός του «νόμιμου κοινοβουλευτικού κόμματος»

Εκρηκτικοί μηχανισμοί τύπου ISIS στα γραφεία της Χρυσής Αυγής: Ο εξοπλισμός του «νόμιμου κοινοβουλευτικού κόμματος» (βίντεο+φώτο)

Αναδημοσιεύουμε κείμενο του OmniaTv με φωτογραφίες και βίντεο-ντοκουμέντο από το κινητό του Ι. Καζαντζόγλου, κατηγορούμενου για άμεση συνέργεια στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα και ένταξη στην εγκληματική οργάνωση. Θυμίζουμε ότι ο μάρτυρας που κλήτευσε η υπεράσπιση της Χρυσής Αυγής Χρυσάφης Γουγουσάκης, μετακλητός υπάλληλος της ναζιστικής οργάνωσης στα κεντρικά γραφεία της, επιβεβαίωσε ότι οι Καζαντζόγλου και Πατέλης εργάζονταν στην πόρτα των κεντρικών της Χρυσής Αυγής και ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο που επιδεικνύονται είναι τραβηγμένα στον τρίτο όροφο των γραφείων στη Μεσογείων, κάτω ακριβώς από το γραφείο του Μιχαλολιάκου!

Στις φωτογραφίες και στο βίντεο διακρίνονται κροτίδες επικολλημένες σε σπρέι δίπλα σε καρφιά και εκρηκτική ύλη από συσκευασία σηματοδότη καπνού (όλα δηλαδή τα συστατικά δημιουργίας ενός δολοφονικού μηχανισμού τύπου “μολότοφ κόμπρα”), ναυτικές φωτοβολίδες, αντιασφυξιογόνες μάσκες, κλπ. Οι αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί με καρφιά αυξάνουν κατακόρυφα την δολοφονική ισχύ της έκρηξης και έχουν χρησιμοποιηθεί σε επιθέσεις του ISIS, όπως για παράδειγμα στο Μάντσεστερ στις 22/5/2017, με συνέπεια 23 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες.

(Κείμενο: OmniaTv, 9/12/2017)

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα τελευταία χρόνια, και ειδικά μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης που έφερε στο εδώλιο του κατηγορουμένου όλη την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής και πολλά από τα στελέχη της, ακούμε την επωδό «Είμαστε ένα νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα» από τα χείλη των κατηγορουμένων για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Στην ίδια γραμμή είναι και όσα έχουμε ακούσει πολλές φορές από τους υπερασπιστές της Χρυσής Αυγής μέσα στις αίθουσες που εξελίσσεται η δίκη. Όμως το βίντεο που εξασφάλισε το omniatv και προβλήθηκε πρώτη φορά στο βιντεοχρονολόγιο που καταγράφει τη δίκη την Παρασκευή 8/12, δείχνει μια εικόνα που απέχει χιλιόμετρα από την αυτήν του «νόμιμου κοινοβουλευτικού κόμματος».

 

Το βίντεο έχει τραβηχτεί από το κινητό τηλέφωνο του Ι. Καζαντζόγλου, κατηγορούμενου για άμεση συνέργεια στην δολοφονία Π. Φύσσα και ένταξη στην εγκληματική οργάνωση, στις 8 Ιουλίου του 2013 στο μπαλκόνι του τρίτου ορόφου των κεντρικών γραφείων της της Χρυσής Αυγής, στην Λ. Μεσογείων, 2 ημέρες πριν την οργανωμένη επίθεση στο στέκι «Συνεργείο».

Στο βίντεο αυτό διακρίνει κανείς ξεκάθαρα αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς κατασκευασμένους από φιάλη εύφλεκτου συμπιεσμένου αερίου και κροτίδα, ναυτικές φωτοβολίδες, πυροτεχνήματα, «τριβόλια» κατασκευασμένα από καρφιά, καθώς και φορητούς ασυρμάτους για την λήψη και διαβίβαση εντολών. Όλα απλωμένα και τακτοποιημένα σε τραπέζια.

Ένα από τα τραπέζια με τον εξοπλισμό του «νόμιμου πολιτικού πολιτικού κόμματος».

Ο πυρηνάρχης Νίκαιας Γιώργος Πατέλης.

Σε συνδυασμό με τις τόσες μαρτυρίες και τα ντοκουμέντα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής, αυτό το βίντεο έρχεται όχι μόνο να δείξει τι είναι η Χρυσή Αυγή, αλλά και να υπενθυμίσει σε όλους όσους επιμένουν να αναφέρονται σε αυτό το ναζιστικό μόρφωμα σαν «νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα», πως τα στοιχεία για το αντίθετο είναι συντριπτικά.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License