Αντιφασιστική συγκέντρωση στον Πειραιά το Σάββατο 16 Μαρτίου

Διεθνισμός και ταξική αλληλεγγύη απέναντι στον εθνικισμό και τον φασισμό.Έξω οι φασίστες από τον Πειραιά και κάθε γειτονιάΣυγκέντρωση ΔιαδήλωσηΣάββατο 16 Μάρτη στις 17:30 στο Πασαλιμάνι στον Πειραιά

Με αφορμή τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές η χρυσή αυγή προσπαθεί να ξαναβγεί στην επιφάνεια της πολιτικής οργανώνοντας παρουσιάσεις ψηφοδελτίων για τις εκλογές. Λίγο μία κοπή πίτας, λίγο ένας εκλογικός συνδυασμός μερικών τραμπούκων για τους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας, οι φασίστες φορώντας τα καλά τους τα πρωινά οργανώνουν μικρές μαζώξεις στις περισσότερες των περιπτώσεων είτε σε δρόμους που τελικά αποκαλύπτεται ότι έχουν κλείσει κρυφά και ανομολόγητα ραντεβού σε μαγαζιά, όσα έχουν απομείνει ακόμα να δέχονται να πληρώνονται από τα ματωμένα χρήματα των δολοφόνων του Λουκμάν και του Φύσσα, είτε κολλητά από αστυνομικά τμήματα, καθώς πια οι νίκες του αντιφασιστικού κινήματος με όπλο τον μαχητικό αντιφασισμό έχουν αποκλείσει κάθε δυνατότητα δημόσιας εμφάνισης. Τους απομένουν μόνον ξεπεσμένα ξενοδοχεία που ακόμα αναπολούν τον μαρμαρωμένο βασιλιά και την αγία Φρειδερίκη και φιλοξενούν κάθε χουντικό απόβρασμα και γίνονται συνεργοί των φασιστών δολοφόνων για μία ακόμα αποτυχημένη μάζωξη στον Πειραιά το Σάββατο 16 Μαρτίου στο Κάβο Ντόρο.

Υπόδικοι εγκληματίες, δολοφόνοι και τραμπούκοι, επίδοξοι κυνηγοί των αδύναμων και των φτωχών, απεργοσπάστες και τσιράκια των αφεντικών προσπαθούν να ξεμυτίσουν, μετά το φιάσκο των εθνικιστικών συλλαλητηρίων που δεν κατόρθωσαν μέσα από το στήσιμο της ΝΔ της εκκλησίας και των επιχειρηματιών να ανασυνταχτούν, να βρουν ευκαιρία με τις αυτοδιοικητικές εκλογές να εμφανίζονται δήθεν σαν πολιτικό κόμμα.

Δεν θα τους το επιτρέψουμε! Θα βρουν μπροστά τους το αντιφασιστικό κίνημα για μία ακόμα φορά.

Διεθνισμός και ταξική αλληλεγγύη απέναντι στον εθνικισμό και τον φασισμό.

Έξω οι φασίστες από τον Πειραιά και κάθε γειτονιά

Συγκέντρωση Διαδήλωση

Σάββατο 16 Μάρτη στις 17:30 στο Πασαλιμάνι στον Πειραιά

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License