Πορεία στο Τορίνο ενάντια στις εκκενώσεις και την καταστολή

Να μπλοκάρουμε την πόλη!

post image

Να μπλοκάρουμε την πόλη!

Κυβερνήτες και αφεντικά προσπαθούν να μας πνίξουν μέσω μιας κανονικότητας φτιαγμένης από πολέμους, στρατιωτικοποίηση των πόλεων, όλο και σκληρότερες συνθήκες εκμετάλλευσης, ανθρωποκυνηγητό των μεταναστών και μίσος μεταξύ των φτωχών. Θέλουν να βγάλουν από τη μέση όποιον-όποια προσπαθεί να αναμετρηθεί με την συνεχή σκλήρυνση των συνθηκων ζωής, όποιον-όποια αποπειράται ν'ανατρέψει αυτήν την κοινωνική τάξη, όπως και στην περίπτωση των 13 συντρόφων-συντροφισσών που συνελήφθηκαν τον περασμένο Φλεβάρη.

Υπάρχουν εκείνοι και εκείνες που συνεχίζουν ν'αντιστέκονται και ν΄αγωνίζονται.

Giada, Silvia, Antonio, Lorenzo, Nicco, Beppe, Poza, Stecco, Nico, Agnese, Sasha, Rupert, Giulio

ΛΕΥΤΕΡΟΙ ΟΛΟΙ - ΛΕΥΤΕΡΕΣ ΟΛΕΣ

Πορεία Σάββατο 30 Μάρτη στο Τορίνο

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License