για τη σημερινή ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ στη Νέα Σμύρνη

ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ - ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

Μετά την πληροφορία για διοργάνωση, από τη συμμορία της ΧΑ, συγκέντρωσης, σήμερα 4 Μάρτη στη λεωφόρο Αμφιθέας (με ομιλητές Μιχαλιολάκο και Παναγιώταρο), σύντροφοι και συντρόφισσες από αντιεξουσιαστικές-αντιφασιστιστικές συλλογικότητες από τα Νότια βρεθήκαμε εσπευσμένα την προηγούμενη Πέμπτη και καταλήξαμε στο παρακάτω κάλεσμα:

 "Η φασιστική συμμορία της Χ.Α., με αφορμή τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, επιχειρεί να διεκδικήσει ξανά "ζωτικό χώρο" στις γειτονιές της νότιας Αθήνας όπου τα τελευταία χρόνια σημαδεύτηκαν από αλεπάλληλες αντιφασιστικές δράσεις που οδήγησαν τη συμμορία των δολοφόνων να περιορίσει την παρουσία της στο γνωστό διαμέρισμα της λεωφόρου Ποσειδώνος.

Τη Δευτέρα 4 Μάρτη επιχειρούν συγκέντρωση, με ομιλητές Μιχαλιολάκο και Παναγιώταρο στην πλατεία Αγίας Κυριακης,στη λεωφόρο Αμφιθέας στο Παλιό Φάληρο. Θα είμαστε εκεί για να τους δείξουμε πως είναι ανεπιθύμητοι στις γειτονιές μας.

Αντιφασιστικές και αντιεξουσιαστικές ομάδες και άτομα από τα Νότια καλούν σε αντιφασιστική συγκέντρωση τη Δευτέρα 4 Μάρτη, στις 6μμ (παρακαλούμε σε συνέπεια στον χρόνο του καλέσματος) στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης.

ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ"

Παράλληλα, απευθύναμε νέο κάλεσμα σε συλλογικότητες, συντρόφισσες και σύντροφους να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία. Σε νέα συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες, ανταποκρίθηκε το σύνολο του κινήματος στις νότιες γειτονιές της Αθήνας.

Στη συνάντηση αυτή διασαφηνίστηκαν οι όροι και οι στοχεύσεις της σημερινής μας ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ-ΠΟΡΕΙΑΣ που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης στις 6μμ, ζητώντας από τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που θα συμμετάσχουν να επιδείξουν συνέπεια στον χρόνο του καλέσματος.

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

αντιφασιστικές συλλογικότητες από τα Νότια

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License