Η υπόδικη ναζιστική Χρυσή Αυγή στον απόηχο των μίζερων εθνικιστικών συλλαλητηρίων και εν μέσω προεκλογικής περιόδου έχει βαλθεί να προβάλλει τους εγκληματίες “στελέχη” της ως υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους σε επιλεγμένες γειτονιές, ώστε να συνεχίσουν τη ρητορική μίσους μέσα στην κοινωνία. Όποιος παραχωρεί δημόσιο ή ιδιωτικό χώρο στην Χρυσή Αυγή αποτελεί συνεργός νεοναζί δολοφόνων και ως τέτοιος θα αντιμετωπίζεται.

Η ακροδεξιά ρητορική είναι αυτή που προωθεί την ρατσιστική βία κράτους και κοινωνίας απέναντι όχι μόνο σε πρόσφυγες και μετανάστες, αλλά και σε εργαζόμενους, συνταξιούχους, άνεργους και παιδιά που διεκδικούν ένα καλύτερο μέλλον.

Δεν αφήνουμε χώρο και περιθώριο σε τραμπούκους και δολοφόνους να σπέρνουν μίσος και βία. Συνεχίζουμε τον επιτυχημένο μαχητικό αντιφασιστικό αγώνα που έσπασε την φασιστική τρομοκρατία και εκδίωξε τον φασιστικό μηχανισμό από το κέντρο της Αθήνας, τις γειτονιές, τα σχολεία και τους εργασιακούς χώρους.

Προβάλουμε τον Διεθνισμό και την Ταξική Αλληλεγγύη ως μόνη και ορθή απάντηση στον φασισμό και τον εθνικισμό.

Καλούμε σε Αντιφασιστική συγκέντρωση στην Πλατεία Νέας Σμύρνης την Δευτέρα 04 Μαρτίου και ώρα 6μμ.

Αθήνα, 02/03/2019

Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License