Ενημέρωση από την παρέμβαση στα γραφεία της ΣΤΑΣΥ (28/2) ενάντια στη συμμετοχή της εταιρείας στην κατασκευή τραμ στην Ιερουσαλήμ

Ενημέρωση από την παρέμβαση έξω από τα διοικητικά γραφεία της ΣΤΑ.ΣΥ. στις 28/2, ενάντια στη συμμετοχή της εταιρείας στην κατασκευή και λειτουργία τραμ στην Ιερουσαλήμ

post image

Την Πέμπτη 28/2 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΣΤΑ.ΣΥ. ενάντια στη συμμετοχή της εταιρείας στην κατασκευή και λειτουργία τραμ στην Ιερουσαλήμ.

Από τις αρχές του μήνα πήραμε την πρωτοβουλία και καλέσαμε σε συγκέντρωση, απευθυνόμενοι παράλληλα σε όσο το δυνατόν περισσότερα σωματεία και συλλογικότητες, επικοινωνώντας με το σύνολο των συναδέλφων, κυρίως στη ΣΤΑ.ΣΥ., το γιατί ως εργαζόμενοι πρέπει να κάνουμε ξεκάθαρη την αντίθεσή μας στους σχεδιασμούς ελληνικού και ισραηλινού κράτους, σχεδιασμοί που περιλαμβάνουν τη συμμετοχή της ΣΤΑ.ΣΥ. στην προσπάθεια νομιμοποίησης των ισραηλινών εποικισμών.

Τη συγκέντρωση στήριξαν με καλέσματά τους ο Συντονισμός Εργαζομένων στις Συγκοινωνίες και Επιβατών για Ελεύθερη Μετακίνηση, στον οποίο συμμετέχουμε άλλωστε, η Συνέλευση Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Χειραφέτηση και η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, ενώ ψήφισμα καταγγελίας της συνεργασίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με το δολοφονικό κράτος του Ισραήλ έβγαλε η ΕΛΜΕ Πειραιά.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι, με περισσότερα από 30 άτομα έξω από τα γραφεία, όπου για περίπου μία ώρα μοιράζονταν κείμενα, τοποθετήθηκαν πανό και πετάχτηκαν τρικάκια. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι από τις 11:30 μία διμοιρία ΥΜΕΤ είχε τοποθετηθεί έξω από την υπηρεσία πληρωμής προστίμων ενώ τόσο στην εν λόγω υπηρεσία όσο και στην κεντρική είσοδο η διοίκηση επέλεξε να κατεβάσει ρολά, να τρομοκρατήσει τους συναδέλφους για επικείμενη επίθεση και να τους κλειδώσει στα γραφεία τους.

Καμία ανοχή στην κρατική και εργοδοτική τρομοκρατία

Καμία νομιμοποίηση των ισραηλινών εποικισμών

Αλληλεγγύη στη μαχόμενη Παλαιστίνη

Διεθνιστική ταξική αλληλεγγύη ενάντια στους σχεδιασμούς κράτους και κεφαλαίου

Ταξικό Μέτωπο - Πρωτοβουλία εργαζομένων στις συγκοινωνίες | taxikometopo@espiv.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License