ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ – ΕΝΔΟ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Δημιουργήσαμε αυτό το σκιτσάκι με μία δόση σουρεαλισμού και αυτοσαρκασμού ( οποιοδήποτε ομοιότητα με τα παρακάτω γεγονότα δεν είναι τυχαία) . Το περιεχόμενο του είναι ολοφάνερο. Οι μέρες που έρχονται για τα μη ανθρώπινα συντρόφια μας είναι δύσκολες αλλά δεν εστιάζουμε μόνο σε αυτό , καθώς αρκετές μέρες σαν αυτές (και όχι μόνο) κάποια από εμάς δεν αισθανόμαστε πουθενά ελεύθερα , ούτε στους χώρους μας. Σκοπός μας δεν ήταν να γράψουμε ένα κείμενο ανάλυσης πάνω σε αυτές τις σκέψεις αλλά να εξωτερικεύσουμε με έναν διαφορετικό τρόπο αυτό που νιώθουμε και αυτό που ‘’μπορεί’’ να συμβαίνει στις μικρές ή τις μεγάλες πόλεις του μικρόκοσμου μας. Για τον επαναπροσδιορισμό της κυριαρχίας , του σεβασμού , της ελευθερίας .

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

@άτεχνες πεταλουδίτσες

(* το σκιτσάκι ξεκινάει από πάνω προς τα κάτω ,το χωρίσαμε για να μπορεί να διαβαστεί και στην τελευταία διαφάνεια είναι ολόκληρο το σκίτσο .)

άνοιγμα PDF για το σκίτσο

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License