Στις 17/02 τα ξημερώματα επιτεθήκαμε με μπογιές και βαριές στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ το οποίο τις επόμενες ημέρες φιλοξενούσε εκδηλώσεις με παρευρισκόμενος τους Βορίδη, Ασημακοπούλου, Μειμαράκη, Κουβέλη, Παπαδημούλη και Ραγκούση, σε αλληλεγγύη με τον απεργό πείνας Σπύρο Χριστοδούλου.

Ο Σ. Χριστοδούλου, ο οποίος κατηγορείται για ληστείες τραπεζών και εντάξη στον Επαναστατικό Αγώνα, είναι κρατούμενος στις φυλακές της Λάρισας και βρίσκεται σε απεργία πείνας απο τις 14/01 με αίτημα του την συγχώνευση των ποινών του.

Το κράτος για άλλη μια φορά εξωθεί σε εξόντωση όποιον/α δεν εναρμονίζεται με τα κυρίαρχα ιδεολογήματα του και χτίζει μια κανονικότητα στην οποία οποια/όποιος παρεκκλίνει φυλακίζεται, καταστέλλεται και αν δεν συμμορφωθεί βρίσκεται συνεχώς αντιμέτωπος με την εκδικητικότητα του.

Το κράτος έχει συνέχεια και όποιος και αν είναι ο εκάστοτε διαχειριστής αυτής της εξουσίας θα διατηρήσει το υπάρχον. Υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα των εξουσιαστών, καταστέλλουν άγρια όποιον επιτίθεται στις τράπεζες, οι οποίες αποτελούν βασικό πυλώνα του οικοδομήματος.

Θεωρούμε οτι η ληστεία μιας τράπεζας αποτελεί επιλογή για όσες/όσους δεν θέλου να ενταχθούν στην μισθωτή σκλαβιά αλλά και μια πρακτική αγώνα στον πόλεμο ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο.

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

 

Αναρχικές/Αναρχικοί

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License