Κάλεσμα για την Εργατική Διαδήλωση

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, 11:30 π.μ. ,Πλατεία Κοραή.

Σε συνέχεια της απεργίας από τα κάτω τη 1 Νοέμβρη 2018 και της συνεχιζόμενης εργοδοτικής και κρατικής τρομοκρατίας, στεκόμαστε αλληλέγγυοι και στηρίζουμε το δίκαιο ταξικό αγώνα των εργαζομένων απέναντι στην εργοδοτική ασυδοσία.

Με κύρια αιτήματα όπως οι ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ και ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ, που οι οποίες αποτελούν και ένα βασικό εκβιαστικό εργαλείο των αφεντικών.

Παλεύουμε για Αυτοοργάνωση – Αυτοδιαχείριση- Αυτοδιεύθυνση.

Να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας, για να μην ζούμε σαν δούλοι,για την αξιοπρέπεια και την ελευθερία μας.

Η Περιφέρεια Αθήνας της Αναρχικής Ομοσπονδίας στηρίζει την εργατική διαδήλωση από τα κάτω,η οποία οργανώνεται από κλαδικά και επιχειρησιακά εργατικά σωματείατου ιδιωτικού τομέα.

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, 11:30 π.μ.,Πλατεία Κοραή.

ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Περιφέρεια Αθήνας

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License