ΕΚΚΕΝΩΣΗ του "Αsilo Occupato", στο Τορίνο!

ΕΚΚΕΝΩΣΗ του "Αsilo Occupato", στο Τορίνο, σήμερα το πρωί και συλλήψεις συντρόφων/ισσων.

ΕΚΚΕΝΩΣΗ του "Αsilo Occupato", στο Τορίνο, σήμερα το πρωί και συλλήψεις συντρόφων/ισσων.

Καθώς η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν υπάρχει ακόμα ακριβής αριθμός των συλληφθέντων. Σε σάιτ αντιπληροφόρησης στην Ιταλία αναφέρεται πως οι διώξεις είναι με βάση τον "αντιτρομοκρατικό" νόμο και αφορούν δράσεις σχετικά με τον αγώνα ενάντια σε κέντρα κράτησης μεταναστών, γίνεται λόγος για 5 συλληψεις συντρόφων και συντροφισσών, ένω εισβολή των μπάτσων έγινε και σε μια κατάληψη στέγης.

Επίσης οι μπατσοι έχουν αποκλείσει διάφορα γκρουπ αλληλέγγυων σε διάφορα σημεία της πόλης, ενώ εχουν γίνει και αρκετές προσαγωγές.

Θα ακολουθήσει πιο εκτενής ενημέρωση.

σημ. Το "asilo occupato" είναι μία από τις ιστορικές καταλήψεις του Τορίνο αλλά και όλης της Ιταλίας, καθώς προσμετράει 25 χρόνια ζωής και αγώνα...

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License