1η Ανοιχτή Συνέλευση Μαθητικής Ομάδας "Αταξία" καιΜπαρ Οικονομικής Ενίσχυσης


post image

1η Ανοιχτή Συνέλευση της Αναρχικής Μαθητικής Ομάδας Αταξία.Σαν Αναρχική Μαθητική Ομάδα Αταξία έχουμε επιλέξει μέχρι σήμερα οι συνελεύσεις μας να είναι κλειστές, με σκοπό τόσο την καλύτερη συγκρότηση και την δημιουργία μιας λογικής μέλους, ευθυνών και συνέπειας. Καλούμε στην 1η ανοιχτή συνέλευση, ανταποκρινόμενοι στο ενδιαφέρον που έχουν δείξει μαθητ(ρι)ές για την συμμετοχή στην ομάδα. Επιθυμούμε οι συνελεύσεις μας να συνεχίσουν να είναι κλειστές και να ανοίγουν κατα την κρίση μας, οπότε θεωρήσουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και υπάρχει κόσμος που θέλει να συμμετάσχει.Η θεματολογία της συνέλευσης:

-Παρουσιαση της δράσης, της δομής και των ιδεών της ομαδας

-Συζήτηση για το προσοντολογιο και τις επικείμενες μεταρρυθμίσεις στην εκπαίδευση (Νόμος Γαβρόγλου).

-Συζήτηση σχετικά με την χρηματοδότηση των σχολείων του Δήμου Ευοσμου

-Κορδελιου από την ΕΛΠΕ, το πρόβλημα των χορηγιών στα σχολεία και η προσπάθεια εξωραϊσμου του προσώπου των επιχειρήσεων που εκμεταλλευονται τους εργαζόμενους και καταστρέφουν την φύση.

-Αντιφασιστικος αγώνας και δράσεις που μπορούν να γινουν.

-Συζήτηση γύρω από τον πόλεμο, και την δόμηση ενός αντιπολεμικού, αντιεθνικού κι αντικρατικού λόγου και δράσης. Η θεματολογία θα παραμείνει ανοιχτή, ώστε οποιος/α θέλει να προσθέσει κάτι και να συζητηθει στη συνέλευση.

*Η συνέλευση απευθύνεται σε μαθητ(ρι)ες

**Το Μπαρ οικονομικής ενίσχυσης απευθύνεται σε ολους/ες, θα αρχίσει γύρω στις 21:00

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License