Κάλεσμα στις κινητοποιήσεις αλληλεγγύης για τους 9 αγωνιστές από την Τουρκία

Θα σπάσουμε τη διακρατική τρομοκρατία και από τις δυο πλευρές των συνόρων. ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ. Τρίτη 29 Γενάρη 6 μμ Προπύλαια ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ και ΠΟΡΕΙΑ αλληλεγγύης. Δευτέρα 4 Φλεβάρη 9πμ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στα δικαστήρια των φυλακών Κορυδαλλού

Στις 28 Νοέμβρη 2017, λίγο πριν την άφιξη του τούρκου δικτάτορα και πολεμοκάπηλου σφαγέα Ερντογάν, το ελληνικό κράτος εκτέλεσε μια επιχείρηση μαζικής σύλληψης αγωνιστών πολιτικών προσφύγων από την Τουρκία. Οι αιχμάλωτοι αγωνιστές διασκορπίστηκαν σε διαφορετικές φυλακές, με κατηγορίες «σύστασης τρομοκρατικής οργάνωσης», αφού βασανίστηκαν από τα καθάρματα της «αντιτρομοκρατικής». Τα κράτη είναι αδίστακτα.

Κατά τη διάρκεια της προφυλάκισής τους, που έχει παραταθεί και πλησιάζει το νόμιμο όριό της, επιχειρήθηκε να ολοκληρωθεί το σχέδιο εξόντωσής των αγωνιστών μέσω της έκδοσής τους στο τουρκικό κράτος. Ο φόβος των κρατικών φορέων μπροστά στην ισχύ της αλληλεγγύης, οδήγησε στην ακύρωση αυτής της απόπειρας.

Η φυλάκιση και οι διώξεις των εννέα αποτελούν σημείο αιχμής στη συνεχή αντεπαναστατική συνεργασία των νατοϊκών κρατών, που υλοποιείται και με τις αλλεπάλληλες διώξεις από τα Ευρωπαϊκά κράτη αγωνιστών πολιτικών προσφύγων από την Τουρκία.

Η διακρατική τρομοκρατία ενάντια στους πρόσφυγες αγωνιστές συνεχίζεται και μετά τις συλλήψεις του '17. Στις 29 Γενάρη 2018 έγινε απόπειρα απαγωγής της συντρόφισσας HARİKA KIZILKAYA, μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης για τους Πολίτικους Κρατουμένους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν. Το συγκεκριμένο σχέδιο απέτυχε επειδή η αγωνίστρια αντιστάθηκε, δημοσιοποιώντας το γεγονός με τη φωνή της, την ιδια στιγμή που συνέβαινε.

Στις 4 Φλεβάρη δικάζονται οι εννέα αιχμάλωτοι αγωνιστές, με τον «αντι»τρομοκρατικό νόμο και το σενάριο που συνέταξαν από κοινού έλληνες και τούρκοι κυβερνήτες και μπάτσοι.

Θα σπάσουμε τη διακρατική τρομοκρατία και από τις δυο πλευρές των συνόρων.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Τρίτη 29 Γενάρη 6 μμ Προπύλαια ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ και ΠΟΡΕΙΑ αλληλεγγύης

Δευτέρα 4 Φλεβάρη 9πμ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στα δικαστήρια των φυλακών Κορυδαλλού

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License