πεσιμο απο φασιστες στον ΕΚΧ σχολειο δεν υπαρχουν πληροφοριες οποιος γνωριζει οτιδηποτε ας το γραψει να εχουμε εικονα για την κατασταση

a/a

από ws 24/01/2019 11:47 μμ.


Περίπου 60-70 Φασίστες φορτωμένοι προσπάθησαν να την πέσουν στο σχολείο. Ανέβηκαν από το απέναντι στενάκι διστακτικά, δεν βγήκαν κάν στον κεντρικό. Έριξαν 2 φωτοβολίδες και δύο ακ από απόσταση. Δίπλα τους υπήρχαν ακριβώς 6 μπλε ματάδες που έριξαν δακρυγόνο μπροστά στην πόρτα του ΕΚΧ σχολείου και όχι στο στενό που ήταν οι φασίστες.

Ο κόσμος της κατάληψης υπερασπίστηκε το κτήριο άνετα, απαντώντας με ρίψεις από παράθυρα και αυλή.

Νωρίτερα 25 σύντροφοί κυνήγησαν 40-45 φασίστες στα από κάτω στενά και αν δεν κατέβαιναν τα ματ ξέρουμε όλοι πια θα ήταν η κατάληξη.

Φασιστάκια τα ψωμιά του Μακεδονικού τελιώνουν. Και όπως λέει και ο σοφός μας ο λαός "πίσω έχει η αχλάδα την ουρά".


παραδετω ολο το ποστ δεν εχω επιβεβαιωσει τιποτα

<<

Πριν καμιά ώρα, ενώ περίμενα στην ουρά για να φάω στη φοιτητική λέσχη απθ συνέβησαν τα εξής:

Βλέπω ομάδα φοιτητών να τρέχουν έντρομοι προς τα πάνω και από πίσω τους οι φυλακές της λέσχης. Ξαφνικά ομάδα από φασίστες με καδρονια και φουλ φεις μπαίνουν μέσα και αρχίζουν να τραμπουκιζουν φοιτητές.

Ακολουθεί ένα μίνι πανδαιμόνιο, όπου βρισκόμαστε όλοι εγκλωβισμένοι στον πάνω όροφο της λέσχη, φοιτητές να τρέχουν από εδώ και από εκεί ψάχνοντας τρόπο να βγουνε έξω, ενώ οι φασίστες φωνάζουν συνθήματα όπως " Γαμω την αναρχία" και "θα σας θάψουμε" και αλλα συναφή.

Κοιτάζοντας από ψηλά, καθώς βγήκα στις εξωτερικές σκάλες για να έχω καλύτερη ορατότητα, βλέπω φασίστες να καίνε πανό και να τραγουδάνε τον εθνικό ύμνο. Το μάτι μου παίρνει έναν ο οποίος τρέχει πάνω σε εναν φοιτητή να τον χτυπήσει με το καδρονι, ενώ κάποιοι δικοί του φωνάζουν "μην κάνετε μαλακίες". Άλλοι φοιτητές φωνάζουν "Έλληνες είμαστε κι εμείς , μη χτυπάτε"

Στο δρόμο μου για τη λέσχη, έτυχε να περνάω και έξω από τον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο Σχολείο, όπου κι εκεί ομάδα από φασίστες έκανε επίθεση στο χώρο, ενώ μπάτσοι είχαν γεμίσει τον τόπο δακρυγόνα και χημικά.

Αυτά για όσους ευαγγελίζονται την ειρηνικότητα των συλλαλητηρίων. Τελικά, τα όρια της ανθρώπινης βλακείας είναι απύθμενα. Και ας μην αναφερω , που είναι η θέση του κάθε φασίστα, μη γίνω γραφικός.>>

το ποστ εγινε πριν 2 ωρες

από Α 26/01/2019 4:42 μμ.


Η διαδρομή προς και μέσα στα πανεπιστήμια των φασιστών δεν ήταν τυχαία. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουμε αρκετός διάφορς κόσμος που ήταν εκεί, καθώς υπήρχε ασφαλιτομάνι πέριξ και μέσα στα πανεπιστήμια πριν την έλευση τους στην λέχη, καθώς τους διευκολύνανε να απομακρυνθούν με ασφάλεια αφού σπάσανε από την λέσχη. Υπήρξαν μερικά περιστατικά που μπερδεύτηκαν οι λίτες και δίναν οδηγίες σε άσχετο κόσμο πως να φύγουν "χωρίς να συλληφούν" νομίζοντας ότι έχουν να κάνουν με "πατριώτες".

Τέλος ο ρεφορμισμός του αντιφασιστικού συντονισμού είναι εξώφθαλμος και είναι αυτοί που στην ουσία ευνούχισαν την όποια αντιφασιστική δυναμική και έχουν παραχωρήσει τους δρόμους στους φασίστες. Εκτενέστερη κριτική γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται στον πραγματικό κόσμο.

υστ. Ήττα είναι η παραίτηση & το lifestyle

υστ 2. φασίστες δεν έχετε καμία ελπίδα.

από @ 27/01/2019 12:56 πμ.


που κολλάει ο αντιφασιστικός συντονισμός;

εσύ που/ ποιος είσαι;

σε παρακαλώ πολύ, αν νοιώθεις ότι κάπου κολλάει όντως η κριτική στον αντιφασιστικό συντονισμό σε σχέση με τα προχθεσινά, βρες κάποιον να του πεις ότι είσαι εσύ που κάνεις αυτά και προτείνεις τα άλλα και πες ότι είναι ρεφορμιστές, αν και αμφιβάλω ότι είσαι κάπου, κάνεις κάτι, έχεις το θάρρος να πεις την άποψη σου στην πραγματική ζωή που αναφέρεις κι εσύ.

Κατά τα άλλα η Πέμπτη ήταν μια μέρα που φάγαν άλλη μια φορά ήττα στο σχολείο -αυτή τη φορά δεν φτάσαν καν πάνω στην Όλγας και φύγαν με μερικά ανοιγμένα κεφάλια- και γυρίζαν τη μισή πόλη φορτωμένοι μαζί με διμοιρίες χωρίς καμία σύλληψη. Την ίδια στιγμή που παίζαν άλλες 2 πορείες που χαν δικό μας κόσμο στο κέντρο απ' όπου και δεν κατάφεραν να φτάσουν ποτέ οι σίστες, πληροφορίες αναφέρουν ότι μερικοί του ιερού λόχου αν και υπεράριθμοι (50 με 20) σπάσαν το φράγμα του ήχου όταν τους πέτυχε μια αντιφασιστική περιπολία...

Αυτά έζησε ο κινηματικός κόσμος της πόλης προχθές, εσύ αν δεν είσαι κανάς ρουφιάνος ή κανάς μπάτσος δεν έχεις παρά να πιάσεις κόσμο και να κάνεις την κριτική σου από κοντά..

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License