Ενημέρωση από μικροφωνική πλατεία Πατριάρχου Ν.Φ.

Ενημέρωση από μικροφωνική.

post image

Το απόγευμα του Σαββάτου 19 Γενάρη πραγματοποιήσαμε μικροφωνική συγκέντρωση στην πλατεία Πατριάρχου στην Νέα Φιλαδέλφεια. Διαβάστηκαν και μοιράστηκαν κείμενα για την εργοδοτική δολφονία του 60χρονου εργάτη από την κατασκευαστική εταιρεία ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ Α.Ε. η οποία έχει αναλάβει μέρος ολοκλήρωσης του έργου στο υπό κατασκευή γήπεδο της Α.Ε.Κ. Κανένας άλλος νεκρός της τάξης μας για τα κέρδη των αφεντικών. Άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων των εργαζομένων για καλύτερες συνθήκες εργασίας, αυξήσεις στα μεροκάματα, υπογραφή Σ.Σ.Ε., 7ωρο-5μερο-35ωρο.

 

Αναρχική συλλογικότητα Νέας Φιλαδέλφειας

Πρωτοβουλία Ταξικής Αλληλεγγυης Νέας Φιλαδέλφειας

Εργαζόμενες/οι

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License