Ενημέρωση απ'την αντικρατική, αντιεθνική, αντιφασιστική συγκέντρωση

Ενάντια σε έθνη, κράτη, πατρίδες, θρησκείες και στρατούς, μαζί και δίπλα στους εκμεταλλευόμενους και καταπιεσμένους αυτού του κόσμου. Σε Ελλάδα, Τουρκία, Μακεδονία, ο εχθρός είναι στις τράπεζες και στα υπουργεία.

post image

Την Κυριακή 20/01/2019, η αντικρατική, αντιεθνική, αντιφασιστική συγκέντρωση (https://athens.indymedia.org/post/1594968/), εκκινώντας απ'το Πολυτεχνείο με τη συμμετοχή 100 περίπου αναρχικών συντρόφων/ισσών, κατέλαβε μεγάλο μέρος της πλατείας Κοραή στα Προπύλαια. Απέναντί μας στήθηκε ισχυρός φραγμός των ΜΑΤ του κράτους της αριστερής διαχείρισης, προστατεύοντας τους πατριώτες που συνέρρεαν στο εθνικιστικό συλλαλητήριο μέσω της οδού Σταδίου. Η συγκέντρωσή μας μάζεψε συνολικά περίπου 300 άτομα.

Για πάνω από δύο ώρες, διατρανώσαμε την εχθρότητά μας απέναντι στον εθνικό βούρκο πατριωτών-ακροδεξιών-φασιστών-καραβανάδων-χριστιανών και λοιπών εθνόπληκτων που διαδήλωναν την αθλιότητά τους στο Σύνταγμα, αποτρέποντάς τους παράλληλα οποιαδήποτε απόπειρα κίνησης προς το υπόλοιπο κέντρο και τα Εξάρχεια. Η περιφρούρησή μας ήταν έτοιμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε αστυνομική πρόκληση ή οργανωμένο εθνικιστικό σώμα έβρισκε απέναντί της.

Κατά την αποχώρησή μας προς τα Εξάρχεια, πραγματοποιήθηκε επίθεση στα γραφεία της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού στη συμβολή των οδών Χ.Τρικούπη και Ακαδημίας, σπάζοντας τις τζαμαρίες και την πρόσοψη. Η εν λόγω ένωση καραβανάδων καλούσε στο χθεσινό συλλαλητήριο, όπως και στο αντίστοιχο περσινό στις 4/2/2018.

Ενάντια σε έθνη, κράτη, πατρίδες, θρησκείες και στρατούς, μαζί και δίπλα στους εκμεταλλευόμενους και καταπιεσμένους αυτού του κόσμου.

Σε Ελλάδα, Τουρκία, Μακεδονία, ο εχθρός είναι στις τράπεζες και στα υπουργεία.

Πόλεμο σε κράτος, κεφάλαιο και εθνικισμό.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License