ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΉΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΊΑ 21/1/19

Καλούμε στην αντιφασιστική-αντικρατική πορεία αλληλεγγύης στηLibertatia και σε όλες τις καταλήψεις, την Δευτέρα 21 Γενάρη (18:00), έξω από το κτήριο της κατάληψης. ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ10, 100, 1000 ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΣΗΨΗΣΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ Τοπικός Συντονισμός Θεσσαλονίκης Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης - Ομοσπονδίας Συλλογικοτήτων.

Πάει ένας χρόνος από την ημέρα που το κράτος και οι παρακρατικές τουομάδες, αδράττοντας την ευκαιρία που τους δόθηκε στα πλαίσια του πρώτουσυλλαλητηρίου για το μακεδονικό, έκαναν την εμφάνιση τους ακόμη μιαφορά, πυρπολώντας συθέμελα την κατάληψη Libertatia. Μέσα σε αυτόν τονχρόνο, οι ίδιες -σχεδόν- ομάδες, απασχόλησαν ουκ ολίγες φορές το δημόσιοβίο της πόλης, διαδηλώνοντας με αφορμή το μακεδονικό, προσπαθώντας ναδιαχύσουν την φασιστική τους αρρώστια στο -οχι και ιδιαίτερα υγιές-πλήθος κόσμου που ανταποκρίνεται στα εθνικιστικά και πατριδολάγνακαλέσματα αυτά. Εμείς απ'την μεριά μας σαν αντιφασίστες αναρχικοί καιελευθεριακοί κομμουνιστές δεν πάψαμε και ούτε θα πάψουμε, νααντιπαρατιθόμαστε δημόσια σε οποιασδήποτε μορφής έκφραση του φασισμούκαλλιεργεί το κράτος, ποτίζοντας τα άνθη του κακού του εθνικού κορμού μεμίσος και οργή. Δεν εγκαταλείψαμε και ούτε θα εγακταλείψουμε τον αγώναμας για μια κοινωνία ελευθερίας και αλληλοσεβασμού, όπως δενλιγοψυχήσαμε στο αντίκρυσμα της καταστρεπτικής μανίας των φασιστών έναχρόνο πρίν. Δεν θα αφήσουμε το κράτος, το κεφάλαιο και τα τσιράκια τουνα μας κοροϊδέψουν, παραδίνοντας έναν απ΄τους λίγους χώρους ελεύθεριαςτης πολής στις οποιες βλέψεις τους.

Καλούμε λοιπόν στην αντιφασιστική-αντικρατική πορεία αλληλεγγύης στηLibertatia και σε όλες τις καταλήψεις, την Δευτέρα 21 Γενάρη (18:00),έξω από το κτήριο της κατάληψης.

ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ10, 100, 1000 ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΣΗΨΗΣΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΤ

Τοπικός Συντονισμός Θεσσαλονίκης Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης - Ομοσπονδίας Συλλογικοτήτων

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License