αντιφασιστική δράση (Ηράκλειο)

Αφισοκόλληση φασιστών για το μακεδονικό και κατέβασμά τους.

Την Πέμπτη 17/1 , περίπου τα μεσάνυχτα συντρόφισσες/οι αντιλαμβάνονται οτι παρέα φασιστών κολλάει αφίσες στο κέντρο της πόλης που καλούν στην συγκέτρωσή στο Σύνταγμα την κυριακή (20/1) για τη μακεδονία.

Τα αντανακλαστικά μας ήταν άμεσα αλλά δεν συναντηθήκαμε με τους φασίστες που κολούσαν με σελοτέιπ έγχρωμες-Α3 στα γρήγορα.

Κατα τη διάρκεια της βραδιάς κατέβηκαν πάνω απο 100 αφίσες που είχαν βάλει σε κεντρικά σημεία.

Υ.Γ  Ηταν πάλι εμφανής η συνεργασία με τους μπάτσους (όπως πρόσφατα στο μνημόσυνο του κατσίφα) και ο συντονισμός τους αφού κατά την διάρκεια της αφισοκόλησης κάναν στατική περιπολία 8 ΔΙ.ΑΣ  στην Δικαιοσύνης στο ύψος των λιονταριών , κάτι που δε συμβαίνει τον τελευταίο καιρο.

Υ.Γ2 Στο Ηράκλειο υπήρξε ιντερνετικό κάλεσμα για την Κυριακή που ''κατέβηκε''. Δύναμη στους συντρόφους στην Αθήνα που θα παίχτει άλλη μια πράξη απο αυτήν την παρωδία.

 

εγρήγορση-συντροφικότητα-αντιφάσισμος

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License