[Θεσσαλονίκη] Πορεία ενάντια στο προσοντολόγιο αξιολόγησης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Όλοι/ες στους δρόμους ενάντια στην τρέχουσα εκπαιδευτική αναδιάρθρωση που εξυπηρετεί μονάχα τις ανάγκες του κεφαλαίου και του κράτους.

post image

Το επικείμενο νομοσχέδιο αξιολόγησης των αναπληρωτών/τριών εκπαιδευτικών βάσει του ατομικού προσοντολογίου ορίζει την ισοπέδωση των εργασιακών μας δικαιωμάτων και των προοπτικών μας να εργαστούμε, εξατομικεύοντας εντέχνως το ζήτημα της εργασιακής απασχόλησης και των διορισμών στα δημόσια σχολεία, μεταβιβάζοντας σκόπιμα τις ευθύνες στον καθένα και την καθεμία από μας υπό το αντιδραστικό-αντεργατικό πρίσμα της «αξιοκρατίας», με σκοπό να διασπάσει την ταξική ενότητα μεταξύ των συναδέλφων του σχετικού κλάδου μέσα από την καλλιέργεια του ατομισμού, του ανταγωνισμού και του κανιβαλισμού, ώστε να πεταχτούν εν τέλει εκτός εργασίας όσοι και όσες περισσεύουν για τις ανάγκες του κεφαλαίου ή να συνεχίσουν την ατέρμονη εργασιακή τους περιπλάνηση μέσα στον ωκεανό της ανεργίας, της επισφάλειας, της ελαστικής και ανασφάλιστης εργασίας.

Δεν πρόκειται να ανεχτούμε αυτήν την περαιτέρω υποτίμηση της ταξικής μας θέσης. Να οργανώσουμε την προλεταριακή αυτοάμυνα και να περάσουμε άμεσα στην αντεπίθεση.

ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ - ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΩΧΗ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΤΑ ΤΑΞΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΟΝΤΟΛΟΓΙΟ

Όλοι/ες στους δρόμους ενάντια στην τρέχουσα εκπαιδευτική αναδιάρθρωση που εξυπηρετεί μονάχα τις ανάγκες του κεφαλαίου και του κράτους.

ΠΟΡΕΙΑ:

ΠΕΜΠΤΗ 17/1/19

12:00, ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Αναρχικοί Κομμουνιστές Φοιτητές

Αναρχικές Κομμουνίστριες Φοιτήτριες

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License