Συνεχίζεται αύριο 17/1/19 η 4η δίκη του Επαναστατικού Αγώνα για υποθέσεις ληστειών που αποδίδονται στην οργάνωση

(Τα ηχητικά, οι ενημερώσεις και οι αναγγελίες για τις δίκες του Επαναστατικού Αγώνα δημοσιοποιούνται από αλληλέγγυους/ες στον Επαναστατικοό Αγώνα)

Συνεχίζεται αύριο Πέμπτη 17/1/2019 στις 9:30 πμ., η 4η δίκη εναντίον του Επαναστατικού Αγώνα με την εξέταση μαρτύρων που αφορούν την ληστεία της Eθνικής τράπεζας του Διστόμου τον Αύγουστο του 2014.

Η συγκεκριμένη ληστεία αποδίδεται σύμφωνα με το κατηγορητήριο στον Επαναστατικό Αγώνα. Τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα έχουν αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση της οργάνωσης με τις συγκεκριμένες ληστείες. Επόμενη δκάσιμος 21/1 και 24/1/19.

Εδώ τοποθέτηση του Ν.Μαζιώτη σε συνεδρίαση του συγκεκριμένου δικαστηρίου τον Ιούλιο του 2018:

https://athens.indymedia.org/post/1590280/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License