Ενημερώσεις* για νέες πρόσθετες ημερομηνίες δικασίμων για την οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας
1) Την Τρίτη 15/1/19, 9:00 π.μ, η 5η δίκη του Επαναστατικού Αγώνα για την απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο.
2)Την Πέμπτη 17/1/19 9:30 συνεχίζεται η 4η δίκη για υποθέσεις ληστειών που αποδίδονται στην οργάνωση
3) Την Παρασκευή 18/1/19, 9:00 π.μ συνεχίζεται η 5η δίκη του Επαναστατικού Αγώνα.
4) Την Δευτέρα 21/1/19 στις 9:30 συνεχίζεται η 4 δίκη του Ε.Α
5) Την Τρίτη 22/1/2019 στις 9:30 πμ συνεχίζεται στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού το εφετείο της 2ης δίκης του Επαναστατικού Αγώνα για την επίθεση της οργάνωσης στην ΤτΕ, στο γραφείο του ΔΝΤ, την συμπλοκή του Ν.Μαζιώτη με αστυνομικούς στο Μοναστηράκι
6) Την Πέμπτη 24/1/2019, στις 9:30 πμ συνεχίζεται η 4η δίκη του Επαναστατικού Αγώνα για υποθέσεις ληστειών τραπεζών που αποδίδονται στην οργάνωση.
7) Την Τρίτη 29/1/2019, 9:30 πμ συνεχίζεται η 5η δίκη του Επαναστατικού Αγώνα (απόπειρα απόδρασης).
8)Το εφετείο της 2ης δίκης που είχε ορίσει η έδρα ως δικάσιμο τις 30/1/19 δεν θα γίνει. Σε προηγούμενες συνεδριάσεις ορίστηκε επόμενη δικάσιμος για τις 8/2/19.
* Οι ενημερώσεις, τα ηχητικά και οι αναγγελίες δικών δημοσιοποιούνται από αλληλέγγυους/ες στον Επαναστατικό Αγώνα.
Στην συγκεκριμένη κατηγορία δημοσιεύονται μόνο σχόλια που προσθέτουν πληροφορίες. Εάν κάποια συλλογικότητα ή άτομο θέλει να σχολιάσει την αρχικη δημοσίευση, έχει τη δυνατότητα να το κάνει μέσω της κατηγορίας "Συζητήσεις/ερωτήσεις/απόψεις".