αντιφασιστικη δραση κερκυρα

μαζικο σβησιμο φασιστικων συνθηματων και αναγραφη αντιφασιστικων στη κερκυρα, στη περιοχη κοντοκαλι απο τον αντιφασιστικο συντονισμο κερκυρας.

μαζικο σβησιμο φασιστικων συνθηματων και αναγραφη αντιφασιστικων στη κερκυρα, στη περιοχη κοντοκαλι απο τον αντιφασιστικο συντονισμο κερκυρας. τα συνθηματα βρισκονταν στην παιδικη χαρα κοντοκαλιου. ηταν αυτονοητο οτι δεν θα αφησουμε τον ζωτικο χωρο να μολυνεται απο τα φασιστικα-μισανθρωπικα ιδεολογηματα,ποσο μαλλον οταν αυτα βρισκονται σε παιδικες χαρες. η δραση εγινε δημοσια, μεσημερι. επομενη συνελευση του αντιφασιστικου συντονισμου την παρασκευη 19/1 στις 19.00 στο τμημα ιστοριας.

να μην αφησουμε σπιθαμη ζωτικου χωρου στους εχθρους της ελευθεριας

υ.γ θα ακολουθησουν φωτογραφιες

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License