ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 4η ΔΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 4η ΔΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Συνεχίζεται αύριο 10/1/2019 η 4η δίκη εναντίον του Επαναστατικού Αγώνα με την εξέταση μαρτύρων που αφορούν την ληστεία της EUROBANK Σαρωνίδας που έγινε το καλοκαίρι του 2014.

Η εξέταση για τη συγκεκριμένη ληστεία είχε αρχίσει από την προηγούμενη συνεδρίαση 20/12/2018 όπου μάρτυρας είχε καταθέσει ότι οι ληστές λέγανε ότι τα λεφτά τα θέλουνε για ναρκωτικά!

Η συγκεκριμένη κατάθεση αποδεικνύει ότι η ληστεία της EUROBANK Σαρωνίδας έγινε από κοινούς ληστές και δεν έχει καμία σχέση με δράση για την χρηματοδότηση αντάρτικου πόλης. Επίσης επιβεβαιώνει ότι η δίκη αυτή έχει σκοπό την απονοηματοδότηση και την αποπολιτικοποίηση της δράσης του Επαναστατικού Αγώνα από το κράτος.

Η επόμενη υπόθεση που θα εξεταστεί είναι αυτή της ληστείας της Εθνικής του Διστόμου τον Αύγουστο του 2014 που και αυτή αποδίδεται σύμφωνα με το κατηγορητήριο στον Επαναστατικό Αγώνα. Τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα έχουν αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση της οργάνωσης με τις συγκεκριμένες ληστείες

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License