Ηχητικό: 18/12/18, 5η δίκη Επαναστατικού Αγώνα για την απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο

Οι ενημερώσεις, τα ηχητικά και οι αναγγελίες των δικών δημοσιοποιούνται από αλληλέγγυους /ες στον Επαναστατικό Αγώνα

Ηχητικό από την συνεδρίαση της 18ης/12/2018 της 5ης δίκης του Επαναστατικού Αγώνα για την υπόθεση της απόπειρας απόδρασης του Νίκου Μαζιώτη & άλλων κρατουμένων που επιχείρησε η Πόλα Ρούπα με ελικόπτερο στις 21/2/2016 καθώς και απαλλοτριώσεις τραπεζών, κατοχή όπλων και εκρηκτικών.

Στην συνεδρίαση αυτή ακούγονται τοποθετήσεις από τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα, τοποθετήσεις άλλων κατηγορουμένων, εξετάζονται μάρτυρες κατηγορίας όπως ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ναύλωσης ελικοπτέρων καθώς και 2 μάρτυρες προτεινόμενοι άλλων κατηγορουμένων στην ίδια υπόθεση, όπως ένας σωφρονιστικός υπάλληλος, εν ενεργεία αρχιφύλακας του καταστήματος κράτησης Κορυδαλλού, που το 2016 όταν επιχειρήθηκε η απόδραση υπηρετούσε στο παράρτημα των γυν. φυλ. Κορυδαλλού ως υπαρχιφύλακας. Επόμενη συνεδρίαση στις 11/1/2019.

 

Το ηχητικό είναι εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=tzUo8HGk4vE

https://youtu.be/tzUo8HGk4vE

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License