Φύλακες του Αττικού Πάρκου σκότωσαν 2 ιαγουάρους

Σκότωσαν 2 ιαγουάρους που το έσκασαν από το κλουβί τους

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του αττικού ζωολογικού πάρκου, οι φύλακες σκότωσαν 2 ιαγουάρους που κατάφεραν να το σκάσουν από το κλουβί τους, την ώρα που το πάρκο λειτουργούσε και βρίσκονταν μέσα επισκέπτες.

Τα δύο σπάνια αιλουροειδή με τα ονόματα Spotty και Jenny κατάφεραν να το σκάσουν από το κλουβί που τα είχαν κλεισμένα προς τέρψη των επισκεπτών, και οι φύλακες προχώρησαν στην εκτέλεσή τους σύμφωνα με το πρωτόκολλο λειτουργίας του πάρκου που δεν προβλέπει αναισθησία αλλά θανάτωση στην περίπτωση απόδρασης ζώων που θεωρούνται απειλή για τον άνθρωπο.

Η ανακοίνωση δε διευκρινίζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες απέδρασαν τα ζώα και χαρακτηρίζει την ημέρα αυτή θλιβερή.

Θλιβερή δεν είναι μόνο η μέρα που εκτελέστηκαν τα αιλουροειδή, θλιβερή ήταν κάθε μέρα που έζησαν μακριά από το φυσικό τους περιβάλλον, μέσα στα ανθρώπινα κλουβιά.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License