Στις 13/12 δικάζονται στα δικαστήρια Κέρκυρας δυο αγωνιστές του τοπικού αγώνα της Λευκίμμης ενάντια στην λειτουργία ΧΥΤΑ. Η δίκη είχε ξεκινήσει αλλά είχε διακοπεί, καθώς οι μπάτσοι που ήταν μάρτυρες κατηγορίας έπεφταν διαρκώς σε αντιφάσεις, προσπαθώντας να κερδίσουν μια καταδικαστική απόφαση για τους διωκόμενους.

Πιο συγκεκριμένα, το καλοκαίρι όταν οι διμοιρίες είχαν αποκλείσει τον δρόμο που οδηγεί στο ΧΥΤΑ, πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί ενάντια στη παρουσία τους . Οι δυνάμεις καταστολής είχαν επιλέξει να επιτεθούν στο συγκεντρωμένο κόσμο, με αποτέλεσμα τις συλλήψεις των δυο αγωνιστών.

Εμείς από την μεριά μας στεκόμαστε αλληλέγγυοι με όσους και όσες αγωνίζονται ενάντια στη λεηλασία της φύσης, με όσους σθεναρά αγωνίζονται ενάντια στον εκφασισμό της κοινωνίας, με όσους μπαίνουν ανάχωμα στις ορέξεις κράτους και αφεντικών.

Αλληλεγγύη στους διωκόμενους αγωνιστές.

Κανένας και καμία μόνοι στα χέρια της κρατικής καταστολής.

Συγκέντρωση Πέμπτη 13/12 στις 10.00 στα δικαστήρια Κέρκυρας

Κατάληψη Αντινομία

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License