ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ_ΜΙΑ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ…

ΜΙΑ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ...

Την 6 Δεκέμβρη επέλεξα να κατέβω στην πορεία μνήμης προς τον Αλέξη Γρηγορόπουλο και να διαδηλώσω για όλους αυτούς τους λόγους που σε σπρώχνουν στο δρόμο να διεκδικείς ή να υπερασπίζεσαι την ελευθερία σου. Μετά το τέλος της πορείας και ενώ περπατούσα μόν@ σε δρόμο του Ηρακλείου Κρήτης επιστρέφοντας σπίτι, μου την έπεσαν πισώπλατα περίπου 6-7 μπάτσοι κουκουλωμένοι και πλήρως αρματωμένοι (ΔΙΑΣ και άλλοι) με μπουνιές, κλωτσιές και γκλοπιές ρίχνοντάς με κάτω και συνεχίζοντας να με χτυπάνε λέγοντας μου «θα πληρώσεις για το πάρκο*» υπονοώντας σαφώς ότι «εκδικητικά σε χτυπάμε για ότι έχεις κάνει», με δέσανε πισθάγκωνα, με φόρτωσαν σε ένα περιπολικό και με πήγαν μέσα για εξακρίβωση στοιχείων. Προφανώς δεν κατάφερα να αρθρώσω λέξη κατά τη διάρκεια όλης της διαδικασίας. Μέσα και έπειτα από την παραμονή μου για δυο ώρες στο κρατητήριο μαζί με άλλ@ς προσαχθέντες μας άφησαν.

*Στο Ηράκλειο Κρήτης και για ένα χρόνο έτρεχε ένας αγώνας υπεράσπισης του πάρκου Γεωργιάδη από τις αδηφάγες ορέξεις δημάρχων και εργολάβων.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License