Ενημέρωση Για 6/12 Από Καρδίτσα.

Τη Πέμπτη 6/12/18 στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση μικροφωνική για τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη...

post image

Τη Πέμπτη 6/12/18 στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση μικροφωνική για τα 10 χρόνια της δολοφονίας του Αλέξη από τους ένοπλους μισθοφορικούς φασίστες,δολοφόνους, Κορκωνέα,Σαραλιώτη.Διαβάστηκε , μοιράστηκε κείμενο και αναρτήθηκε πανό.10 χρόνια μέσα στη μιζέρια, στη φτωχοποίηση ,στους βιασμούς από σεξιστικά ,μισογυνικά και πατριαρχικά σκουπίδια ,ξυλοδαρμούς από αφεντικά ,δολοφονίες από μπάτσους ,νοικοκυραίους και νάζι-φασίστες.Μέσα σε όλα αυτά μια κοινωνία να ζεί μέσα στη λήθη και στην άγνοια μια κοινωνία να έχει πάθει εγκεφαλικό και ένας Α/Α χώρος να έχει χάσει τη μπάλα χωρίς πρόταση ,χωρίς ουσία και χωρίς να μπορεί να διαχειριστεί εδώ και χρόνια τη παρακαταθήκη που άφησε ο Δεκέμβρης του 2008.Μπαλίτσα ,μπυρίτσα με τις <<αυτοοργανωμένες ομάδες>> ,ναρκοκουλτούρα στις <<αυτοοργανωμένες>> συναυλίες και πάει λέγοντας.Καλή η διασκέδαση αλλά έχουμε ξεχάσει ουσιαστικά πράγματα.Και φυσικά δεν βγάζουμε την ουρά μας απ' έξω γιατί δυστυχώς και η συγκέντρωση - μικροφωνική στη πόλη μας δεν πλαισιώθηκε από το κόσμο που θα έπρεπε αφού για άλλη μια φορά αριθμητικά  υστερούσε και δεν ξεπερνούσε τα 30-35 άτομα που αποτελούνταν από  τον Α/Α χώρο και από ανένταχτους(περισσότεροι).Για πορεία ούτε λόγος ...ενοείτε.Πολύ απογοητευτικό για μια τέτια περίσταση και για τους δυστοπικούς καιρούς που ζούμε.Το μόνο που θα μπορούσε να χαρακτιριστεί θετικό ήταν το πρωινό κάλεσμα των μαθητών όπου πραγματοποίησαν πόρεια σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και κάνανε καταλήψεις σε 3 σχολεία (λόγο ημέρας).

ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΖΩΝΤΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ,ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ, ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ,ΜΠΑΤΣΟΥΣ ,ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ 6/12/2008 - 6/12/2018.  

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License