Βόλος-συγκρούσεις τώρα

Αυτές οι νύχτες είναι του Αλέξη! Δεν ξεχνάμε δεν συγχωρούμε !

Συγκρούσεις εδώ και μισή ώρα στο κέντρο του Βόλου και πιο συγκεκριμένα στους δρόμους γύρω απο τον Θόλο. Μετά την πορεία περίπου 600 ατόμων (έπειτα απο καλέσματα αριστερών οργανώσεων αλλα και του αναρχικού χώρου)έχουν στηθεί πυρινα οδοφράγματα σε 3 μεριές (Ιάσωνος, Μαυροκορδάτου, Φιλλελήνων) και υπάρχουν συγκρούσεις με τις πάνω απο 6 διμοιρίες που έχουν έρθει στην πόλη. Οι μπάτσοι τρέξανε κόσμο που παρακολουθούσε απο απόσταση τις συγκρούσεις στην διαστάυρωση Φιλλελήνων με παραλία, προς την εκκλησία του Αγίου Κωσταντίνου όπου πιθανόν να υπάρχουν και προσαγωγές... Βροχή χημικών, κρότου λάμψης και ασφιξιογόνων απο τα ενστολα καθάρματα - πέτρες και κοκτέιλ μολότοφ απο την μερία αυτών που επέλεξαν την σύγκρουση με την απάθεια, την εσωστρέφια και την ήρεμη γιορτινή ατμόσφαιρα*.

(Η 6 Δεκέμβρη ειναι μέρα αργίας για την πόλη του Βόλου λόγο Αγ.Νικολάου).

Το δίκιο μας εμπρός να βγάλουμε στους δρόμους !

Ο Σύντροφος Αλέξανδρος παραμένει ζωντανός μέσα στις φωτιές !

από Partiou 07/12/2018 1:09 πμ.


Σίγουρα 3 προσαγωγές (2κορίτσια + 1 αγόρι) στα στενά της Αλεξάνδρας από 12 ΔΙΑΣ και ασφαλήτες με ΙΧ. Με τραμπουκισμους στα παιδιά με εκφράσεις " Θα σας σκίσουμε" κι ενώ μια κοπέλα είχε πρόβλημα με την καρδιά της, ειρωνίες των μπάτσων  "ότι κι εγώ έχω την καρδιά μου" ενώπιον περίοικων και περαστικών (περίπου 20-25) χωρίς να ζητήσουν τα στοιχεία τους.

από taksiki dikhgoria 07/12/2018 2:48 πμ.


Επειτα απο ενημερωση απο τους μπατσους οι προσαχθεντες ηταν 4 ,τα 2 αγορια και το ενα κοριτσι τα οποια προσηχθησαν στα στενα της αλεξανδρας αφεθηκαν ελευθερα και η τεταρτη προσαγωγη του κεντρου μετατραπηκε σε συλληψη χωρις να εχει ολοκληρωθει μεχρι στιγμης η δικογραφια  για τον συλληφθεντα.Αυριο το πρωι θα γνωριζουμε το κατηγορητηριο.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License