Κόρινθος Δεν ξεχνάμε - Δε συγχωρούμε

Αφίσα που κολλήσαμε στο κέντρο της Κορίνθου για τα δέκα χρόνια από τη δολοφονία του Αναρχικού Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου απ'τους μπάτσους. Όλες και όλοι στις καταλήψεις, στους δρόμους, στις πορείες, στα οδοφράγματα.

post image

Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠ'ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠ'ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟ ΚΟΡΚΟΝΕΑ ΣΤΙΣ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕ ΜΙΑ ΑΠ'ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΎ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΝΩ ΠΑΡΆΛΛΗΛΑ ΑΠΟΤΈΛΕΣΕ ΚΙ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΣΗΜΕΊΟ ΑΝΑΦΟΡΆΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΡΧΙΚΌ ΚΊΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ.

Δεν ξεχνάμε - Δε συγχωρούμε

Ο σύντροφος Αλέξανδρος είναι παρών:

• στη λυσσασμένη επιθυμία μας για εκδίκηση

• στις οργισμένες επιθέσεις μας σε δήμιους και πραίτορες της Δημοκρατίας

• στα φλεγόμενα οδοφράγματα τις στιγμές της αντίστασης

• στις καρδιές των ανυπότακτων εφήβων και καταπιεσμένων που εξεγείρονται

• στις συνωμοτικές συναντήσεις μας κάτω απ' τη μπότα της εξουσίας.

Τον Αλέξανδρο και όλους τους συντρόφους που έπεσαν μαχόμενοι για την Ελευθερία δεν τους τιμούμε με μνημόσυνα, τους τιμούμε όπως τους αξίζει, με αγώνες με όλα τα μέσα ενάντια σε κράτος και καταστολή μέχρι τη συντριβή κάθε εξουσίας μέχρι την πραγμάτωση της Αναρχίας.

 

Αναρχικές/Αναρχικοί

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License