Ανακοίνωση των anarsist kadinlar [αναρχικών γυναικών], μετά το χτύπημα της διαδήλωσης στις 25 Νοέμβρη στην Κων/πολη


post image

Ανακοίνωση των anarsist kadinlar [αναρχικών γυναικών] από την Τουρκία, μετά το χτύπημα της διαδήλωσης στις 25 Νοέμβρη στην Κων/πολη

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΖΗΤΩ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στις 25 Νοεμβρίου, εμείς, ως Αναρχικές Γυναίκες, βρισκόμασταν στους δρόμους, στην πλατεία Taksim. Νιώθοντας τη δύναμη της αλληλεγγύης για άλλη μια φορά, φωνάξαμε πως "Η απάντηση είναι οι γυναίκες" απέναντι στην κακοποίηση, τον βιασμό, τη βία και την πατριαρχία. Για άλλη μια φορά, η απάντησή μας ήταν "είμαστε εδώ, είμαστε παντού" σε εκείνους που προσπάθησαν να σταματήσουν τις γυναίκες, με τη δικαιολογία της "απαγόρευσης δράσης" στην οδό İstiklal. Από πολλούς γύρω δρόμους της İstiklal, πολλές γυναίκες ήρθαν και διάβασαν τα κείμενά μας και σε πολλούς δρόμους η επαναστατική φωνή μας αντήχησε ηχηρά.

Παρά τα χημικά, τα κανόνια και την καταστολή της αστυνομίας, φωνάξαμε: "αντιμετώπισέ μας πατέρα, αντιμετώπισέ μας σύζυγε, αντιμετώπισέ μας κράτος, αντιμετωπίστε μας γκλοπ", δεν θα αφήσουμε τους δρόμους ούτε τις πλατείες..

Ζήτω η αλληλεγγύη μεταξύ των Γυναικών!

Μετάφραση, συντρόφισσες-αναρχική ομάδα "δυσήνιος ίππος"

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License