Πολυτεχνείο 2018 (σε αστυνομικό κλοιό και ξύλο, με τα φώτα σβηστά)

Πολυτεχνείο 2018 (σε αστυνομικό κλοιό και ξύλο, με τα φώτα σβηστά) Το στιγμιότυπο είναι μετά το τέλος της πορείας στην Αμερικάνικη πρεσβεία και κατά την απομάκρυνση των διαδηλωτών προς την λεωφόρο Αλεξάνδρας. Είναι η αστυνομική δύναμη των ΜΑΤ που ακολουθεί το μεγαλύτερο τμήμα της πορείας. Πρόκειται για το γνωστό αστυνομικό "Π" στην ουρά της πορείας.

...Στρίβοντας αριστερά στην Αλεξάνδρας… Στο 2:28  Με σβηστά τα δημόσια φώτα. Από την στροφή στη λεωφόρο Αλεξάνδρας πριν την Πανόρμου μέχρι και τη ΓΑΔΑ είχε πέσει απόλυτο σκοτάδι… στο 2:54 Το βαθύ κράτος ήταν εκεί… Λίγο ποιο κάτω και η στημένη παγίδα… Η μήπως όχι?

Ακολούθησε καρμπόν όπως και πέρυσι η επίθεση των ΜΑΤ στο μπλόκ της Αναρχικής Ομοσποονδίας με πολύ βία, επικίνδυνο ξύλο, σοβαρούς τραυματισμούς και συλλήψεις.

Η μήπως το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης δεν το γνώριζε?

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=LuKJwE7tVKk&feature=youtu.be

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License