Παλλήνη: Κάλεσμα-στήριξη για την αντιφασιστική πορεία στο Γέρακα

Σάββατο 24/11, 12:00 Μετρό Παλλήνης

Παρακολουθούμε τα τελευταία χρόνια την άνοδο του φασισμού-εθνικισμού σε ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας.

Ενώ μετά την δολοφωνία του Παύλου Φύσσα οι φωνές αυτές είχαν σωπάσει και οι φασίστες είχαν κριφτεί στις τρύπες τους, τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώντας τις μεταναστευτικές ροές, ξαναβγήκαν στο φως. Ίσως όχι τόσο μαχητικά όσο θα ήθελαν, αλλά ύπουλα. Δηλητηρίασαν το μυαλό ενός μεγάλου μέρους των μαθητών βρίσκοντας υποστήριξη από τα ΜΜΕ, από κύκλους των εκπαιδευτικών και φυσικά από τις προβατοποιημένες οικογένειες.

Για όλους αυτούς τους λόγους και για πολλούς ακόμα στηρίζουμε το αντιφασιστικό κάλεσμα της Αντιεθνικιστικής-Αντιφασιστικής Πρωτοβουλίας Ανατ. Αττικής.

Να θυμίσουμε σε αυτά τα παιδιά ότι τα μαθητικά κινήματα έχουν υπάρξει και είναι βασικό κομμάτι του μαχητικού αντιφασισμού.

ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ, ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ

ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ, ΤΟΣΟ ΣΕ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΗ

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

 

Αναρχική Ομάδα Ελευθεριακής Ανάβασης

 

 

Via eleutheriaki-anavasi.squat.gr

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License